Alumniosoite

Mikäli olet opiskellut tai työskennellyt Helsingin yliopistossa, olet yliopiston alumni ja sinulla on oikeus elinikäiseen yliopiston alumniosoitteeseen. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi.

Hanki alumnisähköpostiosoite tai muokkaa sen tietoja täällä

Lue lisää Alumneille suunnatulta sivulta: https://www.helsinki.fi/fi/yhteistyo/alumneille

  Kyseessä on jälleenlähetysosoite, eli siihen ei liity sähköpostilaatikkoa, vaan viestit välitetään siitä aina toiseen sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on oltava jokin toinen sähköpostiosoite, jotta voit käyttää alumnisähköpostiosoitetta. Alumniosoite ei sisällä käyttölupaa Helsingin yliopistolla.

  Voit ottaa alumnisähköpostin käyttöön, kun olet kirjautunut alumnien maksuttomaan verkkopalveluun Alumnikampukselle tai liittynyt Alumniyhdistyksen jäseneksi osoitteessa https://join.alumni.helsinki.fi/s/?language=fi

  Osoite kannattaa hankkia jo hieman ennen valmistumista tai työsuhteen päättymistä, niin ehdit ilmoittaa muuttuneesta osoitteesta tutuillesi.

  Lisätietoa Alumnisähköpostista saat Alumneille suunnatuilta Helsingin yliopiston kotisivuilta.

  Anna palautetta

  Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

  Kuinka parantaisit ohjeistusta?
  Takaisin ylös