Att skriva ut med Canon-multifunktionsskrivare

Installeringen av Canon-multifunktionsskrivarna på de Windowsdatorer som underhålls centraliserat sker automatiskt. Det krävs inga åtgärder av dig. Du känner igen skrivarköerna på namnen som börjar med Smartcard-PCL och Smartcard-PS.

Tabs

Detaljerad hjälp
  • Logga in på skrivaren med ditt ID-kort
  • Välj Secure Print

Tulostaminen Canonin monitoimilaitteelta

• Arbeten som finns i kön visas i listan (1). Du kan välja enskilda arbeten på pekskärmen eller alla från menyn i nedre kanten (3). Genom att trycka på Print+Delete (2) skriver du ut de valda arbetena och tar bort dem från kön. Kom ihåg att logga ut dig med knappen (4).
  • Arbeten som inte skrivits ut tas automatiskt bort från kön efter fyra timmar.

Canonin tulostusvalikko

Vänta lugnt tills alla sidor har skrivits ut. Om du loggar ut från en multifunktionsskrivare medan sidorna skrivs ut, avbryts utskrivningen och alla sidor skrivs inte ut.