Identifiering på Canon-multifunktionsskrivare

Canon-multifunktionsskrivare kräver att man identifierar sig med hjälp av ett ID-kort.

Tabs

Detaljerad hjälp

Identifiering på Canon-multifunktionsskrivare

Man kan identifiera sig med

• Unigrafias kort
  • de nya kontaktlösa Lyyra-korten
  • HRT-resekort

Registera nya kortet

Första gången du använder det nya kortet måste du registrera det till dig med ditt användarnamn och lösenord för universitetets system.

• För kortet till avläsaren

Canon-tulostimen id-tarra

Kortens känslighet varierar. Det är till exempel bra att ta ut resekortet ur sitt fodral, om skrivaren annars inte känner igen kortet.

• Vidrör textfältet User Name på skärmen

Canonin tulostinkortin rekisteröiminen

• Skriv ditt användarnamn
  • Godkänn användarnamnet genom att röra vid OK

Käyttäjätunnuksen syöttäminen Canon-monitoimilaitteelle

• Ange ditt lösenord på samma sätt

Salasanan syöttäminen Canon-monitoimilaitteelle

• Kortet har nu kopplats till ditt användarnamn och kan användas

Bara ett kort åt gången kan vara kopplat till ditt användarnamn. Om du tappar kortet, kan du registrera ett nytt kort. Efter det kan ingen använda det gamla kortet för att skriva ut dina arbeten.