Tunnistautuminen Canonin monitoimilaitteille

Canonin monitoimilaitteet vaativat tunnistautumisen ID-kortilla.

Tabs

Tarkka ohje

Tunnistautuminen

• Unigrafian korteilla
  • Uusilla Lyyra-korteilla, joissa on lähimaksuominaisuus
  • HSL:n matkakorteilla

Tunnistautuminen Canonin monitoimilaitteille

Kortin rekisteröinti

Ensimmäistä kertaa uutta korttia käyttäessäsi joudut rekisteröimään kortin itsellesi omalla yliopiston käyttäjätunnuksellasi ja sen salasanalla.

• Vie kortti lukualueelle.

Canon-tulostimen id-tarra

Korttien herkkyydessä on eroja. Esimerkiksi matkakortti kannattaa ottaa pois suojakotelosta, jos laite ei muuten tunnista korttia.

• Kosketa näytön User Name -tekstikenttää.

Canonin tulostinkortin rekisteröiminen

• Kirjoita käyttäjätunnuksesi.
  • Hyväksy tunnus koskettamalla OK.

Käyttäjätunnuksen syöttäminen Canon-monitoimilaitteelle

• Anna vastaavalla tavalla salasanasi.

Salasanan syöttäminen Canon-monitoimilaitteelle

• Kortti on nyt liitetty sinun käyttäjätunnuksesi ja voit käyttää sitä.

Vain yksi kortti kerrallaan voi olla liitetty käyttäjätunnukseesi. Jos kortti katoaa, voit rekisteröidä uuden kortin itsellesi. Vanhaa korttia ei sen jälkeen voi kukaan käyttää sinun töittesi tulostamiseen.

Vanha kortti on mahdollista kierrättää uudelle käyttäjälle rekisteröimällä se kuten käyttämätön kortti.

Käytetyt Unigrafian kortit (esimerkiksi työsuhteen päättyessä) voi palauttaa osoitteella: Unigrafia, APA/Sirpa Moisio-Aho, Hiomotie 3, 00380 Helsinki.