HelsinkiUni Guest-gästnätverk

  • Välj nätverket HelsinkiUni Guest.
    • Du kan kryssa för Connect automatically om du använder nätverket regelbundet..
  • Klicka på Connect.
    • Ange lösenordet uniguest
    • Innan du kan fortsätta måste du godkänna tjänstens användarvillkor.
    • Läs villkoren och klicka på Accept / Hyväksy / Godkänn.
    • Nu är du ansluten och kan använda nätverket.

    Skanna nätverkets uppgifter med hjälp av QR-koden

    Ge respons

    Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

    Hur skulle du förbättra denna instruktion?
    Tillbaka upp