HelsinkiUni Guest -vierailijaverkko

Vierailijat, joilla ei ole yliopiston tunnuksia eikä esim. eduroam-tunnuksia, voivat liittyä vierailijaverkkoon.

Huomioitavaa HelsinkiUni Guest -yhteyden käyttämisessä:

• Istunnon kesto on kerrallaan viisi (5) tuntia, jonka jälkeen käyttöehdot on hyväksyttävä uudelleen (istuntojen määrää ei ole rajoitettu).
  • Istunto katkaistaan 30 minuutin jälkeen, jos käyttäjä ei käytä verkkoa.
  • Verkon liikennöintinopeuksia rajoitetaan.
HelsinkiUni Guest -verkon liikenteen ulkoinen IP-osoite on 83.150.107.250.

Kattavuus on yliopistolla periaatteessa sama kuin eduroamilla, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta:

• Biomedicum Meilahdessa
  • Viikin normaalikoulu ja Helsingin normaalilyseo
  • Valitse verkko HelsinkiUni Guest.
    • Voit ruksia Connect automatically, jos käytät verkkoa säännöllisesti.
  • Napsauta Connect.
  • Syötä salasana uniguest
  • Ennen kuin pääset jatkamaan, hyväksy palvelun käyttöehdot.
  • Lue ehdot ja napsauta Accept / Hyväksy / Godkänn.
  • Nyt yhteys on muodostettu ja voit käyttää verkkoa.

Skannaa verkon tiedot QR-koodin avulla