HelsinkiUni Guest -vierailijaverkko

Vierailijat, joilla ei ole yliopiston tunnuksia eikä esim. eduroam-tunnuksia, voivat liittyä vierailijaverkkoon.

Istunnon kesto on kerrallaan viisi (5) tuntia, jonka jälkeen käyttöehdot on hyväksyttävä uudelleen (istuntojen määrää ei ole rajoitettu). Istunto katkaistaan 30 minuutin jälkeen, jos käyttäjä ei käytä verkkoa.

Kattavuus on yliopistolla periaatteessa sama kuin eduroamilla, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta:

• Biomedicum Meilahdessa
  • Viikin normaalikoulu ja Helsingin normaalilyseo
  • Valitse verkko HelsinkiUni Guest.
    • Voit ruksia Connect automatically, jos käytät verkkoa säännöllisesti.
  • Napsauta Connect.
  • Syötä salasana uniguest
  • Ennen kuin pääset jatkamaan, hyväksy palvelun käyttöehdot.
  • Lue ehdot ja napsauta Accept / Hyväksy / Godkänn.
  • Nyt yhteys on muodostettu ja voit käyttää verkkoa.

Skannaa verkon tiedot QR-koodin avulla