Microsoft 365: Att lägga till en delad postlåda till Outlook

Normalt visas en delad postlåda automatiskt. Följ denna instruktion, om postlådan inte visas.

Öppna Outlook. Följ sökvägen

• File
    • Account settings > Account settings...

• Välj Microsoft Exchange.
    • Klicka på Change.

• Klicka på More settings.

• Ett nytt fönster öppnas. Gå till fliken Advanced och klicka på Add.

• Skriv början på e-postadressen till den delade postlådan (utan @helsinki.fi) och klicka därefter på OK.

• Du kommer tillbaka till det föregående fönstret, där du ser den tillagda mappen. Klicka på OK och lämna inställningsmenyn.

• Klicka på Next.
    • Klicka på Finish.
    • Nu visas postlådan i menyn.