Byte av språk i Google Chrome

Med dessa instruktioner kan du byta språk till engelska. Du kan också använda dessa instruktioner för att installera andra språkversioner.

Tryck på ikonen med tre punkter ovanpå varandra i övre högra hörnet. Välj Inställningar (Settings).

Då öppnas Inställningar(Settings) -rutan. Tryck sedan på menyn med pilen neråt (Advanced)

Öppna Mer inställningar (Advanced) -menyn. Välj från rutan Språk (Languages)

Öppna Språk (Language) -menyn. Välj det språk du vill använda (t.ex. engelska) med att trycka på de tre punkterna ovanpå varandra och sedan Använd Google Chrome med detta språk (Display Google Chrome in this language). Alternativt kan du också dra med musen det språk du vill ha som första i listan.

Tryck på Starta om (Relaunch).

När webbläsaren har startat om, har det valda språket bytts till.