Kun olet poissaolevana

Jos olet opiskelijana ilmoittautunut poissaolevaksi tai henkilökuntalaisena virka-, äitiys- tai vastaavalla vapaalla, käyttölupasi ei automaattisesti ole voimassa. Väliaikainen pitempi poissaolo yliopistolla johtaa oletusarvoisesti luvan voimassaolon umpeutumiseen.
 

 • Opiskelijoilla lupa on kytketty läsnäoloon yliopistolla. Poissaolo voi johtua esimerkiksi varusmiespalvelusta tai muusta esteestä.
 • Henkilökunnalla virkavapaat, mukaan lukien vanhempainvapaat, vaikuttavat luvan voimassaoloon.
 • Käyttäjä ei pysty jatkamaan lupansa voimassaoloa itse, mikäli hän on kirjautunut poissaolevaksi opiskelijaksi tai on virkavapaalla tai vapautettu työsuhteesta. Jos hän haluaa lupansa pysyvän keskeytyksettä voimassa, tulee hänen neuvotella asiasta esimiehensä kanssa.

  Tietotekniikkakeskus suosittaa yksiköille luvan jatkamista, kun poissaolon syynä on ulkomailla tapahtuva opiskelijavaihto tai lakiin perustuva vapaa.

  Lisätietoja

  Give feedback

  The instructions site of the University of Helsinki's IT Helpdesk helps you with IT-related issues related to your work. Let us know how we can improve our instructions. We greatly appreciate your feedback!

  How would you improve these instructions?
  Back to top