Mobiililaitteet: iPad ja iPhone

iOS-laitteilla (iPad, iPhone ja iPod touch) voidaan käyttää yliopiston palveluja, kuten sähköpostia, eduroam-verkkoa, VPN-etäyhteyttä ja verkkolevyjä.

    Helsingin yliopiston sähköpostiasetukset

    Langattomat yhteydet yliopistolla
    Surffaa iPadilla tai iPhonella turvallisesti eduroam-verkossa.

    VPN-yhteydet yliopiston ulkopuolelta
    Hyödynnä yliopiston verkkoon rajoitettuja palveluita, kuten kirjastojen tietokantoja kotona tai ulkomailla.

    Tietoturva
    Lue tarkempia ohjeita mobiililaitteesi suojaamiseksi.

    Anna palautetta

    Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

    Kuinka parantaisit ohjeistusta?
    Takaisin ylös