Palveluosoitteet

Sähköpostin käsittelysääntöjen (Flamma) mukaan yliopiston yksiköillä tulisi olla virallisten asioiden hoitoa varten organisaatiokohtaiset osoitteet. Palveluita tulisi lähestyä ensisijaisesti organisaatio-osoitteiden, ei palvelun hoitajan henkilökohtaisen virkasähköpostin kautta.

Organisaatioita ja palveluita varten voidaan luoda sähköpostiosoitteita, ns. palveluosoitteita. Tähän osoitteeseen osoitettu sähköposti voidaan ohjata yhdelle tai useammalle palvelua hoitavalle henkilölle.

Palveluosoitteet muodostuvat laitoslyhenteestä ja käyttötarkoitusta kuvaava sanasta, esimerkiksi atk-tiedotus@helsinki.fi. Lyhenneosa voi puuttua yliopiston yleisistä osoitteista ja organisaatio-osoitteista, esimerkiksi kirjaamo@helsinki.fi tai tietotekniikkakeskus@helsinki.fi.

  Toteutusvaihtoehdot

  Palveluosoite voidaan toteuttaa useilla tavoilla. Valittava vaihtoehto riippuu käyttötavasta ja postin käsittelykäytännöistä.

  Suositeltavia mahdollisuuksia ovat:

  Vanhempia vaihtoehtoja, ei suositella enää pääsääntöisesti:

  Anna palautetta

  Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

  Kuinka parantaisit ohjeistusta?
  Takaisin ylös