Kontaktpersoner inom IT-ärenden

    Kontaktpersoner inom IT-ärenden på Universitetsservice

    Kundansvariga

    Våra kundansvariga betjänar universitetets enheter i deras it-behov. Varje enhet har en dedikerad kundansvarig, som kan kontaktas antingen direkt eller via Helpdesk när det gäller frågor, som berör hela enheten eller forskningsgruppen. Helpdesk ansvarar för att lösa enskilda användares it-problem.

    Ge respons

    Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

    Hur skulle du förbättra denna instruktion?
    Tillbaka upp