Landningssida

Office 365-tjänster

Studerande och personal som tagit Office 365 i bruk får tillgång till ett avgiftsfritt Office 365 ProPlus-paket, som bland annat omfattar rätt att installera Microsoft Office-paketet på egna datorer. Läs mer >>

logot_outlook_48.png Outlook E-post- och kalenderprogram Instruktioner
logot_skype_48.png Skype for Business En snabbmeddelandetjänst i realtid som även visar användarnas närvarouppgifter
Alla användare kan vid behov snabbt och enkelt starta en webbkonferens som man kan delta i med sin egen enhet (arbetsstation, telefon, surfplatta) via nätet.
Instruktioner
logot_yammer_48.png Yammer ”Universitetets interna Facebook” som erbjuder möjligheter till datadelning på ett nytt sätt, deltagande, att hitta kompetens och dela sina kunskaper med andra. Instruktioner
logot_teams_48_2.png Teams Microsoft Teams är ett mångsidigt och anpassningsbart verktyg för grupparbete. Genom Teams kan man skicka privata snabbmeddelanden, ringa videosamtal och skapa permanenta diskussionsforum för olika grupper. Instruktioner
logot_planner_48.png Planner Med hjälp av Planner kan du göra upp en arbetsplan, bilda ett team, fastställa uppgifterna och följa upp arbetet. Instruktioner
logot_onenote_2013_48.png OneNote OneNote är ett anteckningsprogram som samlar dina anteckningar på ett ställe. Du kan skapa olika anteckningsböcker för olika ärenden (arbete, resor, hobbyer och så vidare). Instruktioner
logot_onedrive_48.png OneDrive Används för molnlagring och bland annat delning av filer till andra användare i stället för bilagefiler med e-post. Instruktioner
logot_class_notebook_48.png Class Notebook Med hjälp av applikationen OneNote-anteckningsbok för klassen kan läraren snabbt konfigurera en personlig arbetsyta för varje elev, ett dokumentbibliotek för läromedel som ska delas ut och ett samarbetsutrymme för lektioner och studieuppgifter.
logot_staff_notebook_48.png Staff Notebook Med hjälp av applikationen OneNote-anteckningsbok för klassen kan en OneNote-anteckningsbok konfigureras för personalmedlemmar och användas för att mångsidigt behandla och dela information.
logot_sway_48.png Sway Med Sways nätbaserade ritplatta kan du göra presentationer och lägga till bilder, text, dokument och annat innehåll.
logot_word_48.png Word
logot_powerpoint_48.png PowerPoint
logot_excel_48.png Excel