Tulostaminen Canonin monitoimilaitteille

Canon-monitoimilaitteet asennetaan keskitetysti ylläpidettyihin Windows-koneisiin automaattisesti, joten niiden käyttöön saaminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Tunnistat laitteiden jonot Smartcard-PCL ja Smartcard-PS -alkuisista nimistä. Näille tulostimille lähetetyt työt saat tulostettua tämän ohjeen mukaisesti.

Smartcard-PCL vai Smartcard-PS?
- Windows-koneilla kannattaa valita Smartcard-PCL-ajuri.
- Mac-koneilla vain Smartcard-PS toimii, valitse se.

Tabs

Tarkka ohje
  • Kirjaudu laitteelle ID-kortillasi.
  • Valitse Secure Print.

Tulostaminen Canonin monitoimilaitteelta

• Jonossa olevat työt näkyvät listassa (1). Voit valita jonosta yksittäisiä töitä kosketusnäytöltä tai kaikki alareunan valikosta (3). Print+Delete (2) tulostaa valitut työt ja poistaa ne jonosta. Muista lopuksi kirjautua ulos painikkeesta (4).
    Työt poistuvat automaattisesti jonosta neljän tunnin kuluttua jos niitä tulosteta.

Canonin tulostusvalikko

Odota rauhassa, että kaikki sivut ovat tulostuneet. Jos kirjaudut pois monitoimilaitteelta kesken tulostamisen, tulostaminen keskeytyy eivätkä kaikki sivut tulostu.