Tulostaminen Canonin monitoimilaitteille

Canon-monitoimilaitteet asennetaan keskitetysti ylläpidettyihin Windows-koneisiin automaattisesti, joten niiden käyttöön saaminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Tunnistat laitteiden jonot Smartcard-PCL ja Smartcard-PS -alkuisista nimistä. Näille tulostimille lähetetyt työt saat tulostettua tämän ohjeen mukaisesti.

Tabs

Tarkka ohje
  • Kirjaudu laitteelle ID-kortillasi.
  • Valitse Secure Print.

Tulostaminen Canonin monitoimilaitteelta

• Jonossa olevat työt näkyvät listassa (1). Voit valita jonosta yksittäisiä töitä kosketusnäytöltä tai kaikki alareunan valikosta (3). Print+Delete (2) tulostaa valitut työt ja poistaa ne jonosta. Muista lopuksi kirjautua ulos painikkeesta (4).
    Työt poistuvat automaattisesti jonosta neljän tunnin kuluttua jos niitä tulosteta.

Canonin tulostusvalikko