Kontrollera reglerna för vidarebefordring av e-post

Närmare information om meddelandereglerna

Med hjälp av denna instruktion kan du kontrollera om du har några regler för vidarebefordring i din e-post.

Innehållsförteckning

Reglerna i Outlook

• Klicka på vilket meddelande som helst med den högra musknappen.
    • Välj Rules > Manage Rules & Alerts (Regler > Hantera regler och aviseringar).
    • Kontrollera om reglerna är i ordning. Om du upptäcker tvivelaktiga regler, kan du ta bort dem på följande sätt:
    • Välj den regel som du vill ta bort.
    • Klicka på Delete.

Reglerna i OWA

• Öppna rullgardinsmenyn med hjälp av kugghjulsikonen i det övre högra hörnet.
    • Välj Mail (E-post).

• Öppna Inbox and sweep rules (Reglerna för mappen Inkommande och rensning).
    • Du kan ha flera regler. Välj den regel du vill redigera.
    • Du kan redigera regeln genom att klicka på pennikonen.
    • Du kan ta bort regeln genom att klicka på papperskorgen.